pl
de
en
fr
es
it
nl
se
tr
ru
pt
us
mx
be
br
hr

Zobacz wyniki ankiety: Czy chcecie aby udostępnić na forum listę buguserów w DO

Głosujących
140. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

133 95.00%
  • Nie

7 5.00%
    Super-Moderator jacekj befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar jacekj

Domyślnie Czy chcecie aby udostępnić na forum listę buguserów w DO

... tych nowo złapanych i tych co już dawno bugowali i byli za to karani, aby na pieczętować ich znakiem oszusta ?

Pierwsze kroki bedek089 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar bedek089

Domyślnie to bardzo dobry pomysł

jacek j to bardzo dobry pomysł z udostępnieniem listy bugu-serów oraz z ilością pkt jaka mieli i nazwa sojuszu z jakiego pochodzą

Domyślnie

Wiem, że pomysł dobry i liczę na akceptację graczy. Później przekaże się sprawę dla Komendanta więc głosujcie Panowie i Panie im Nas więcej tym większa siła przebicia. Niech wkońcu zaczną drżeć Ci do bugowali, a pisali do znajomych wokół iż za niewinność dostali.

Użytkownik aranmore befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar aranmore

Domyślnie

jacek bez obrazy ale to jedyny twoj dobry pomysl odkad gram w deserta Jak najbardziej kazdy chce grac normalnie i poznac tych co oszukiwali ale tez wiele osob jest jeszcze nie slusznie zaklodkowanych jacek.......i nie wpierajcie komus kto nie bugowal by sie przyznal do tego bo wyglada to jak przesluchanie w latach powojennych przez komunistow

NARODOWE ♰SIŁY♰ ZBROJNE

♰aranmore♰

Domyślnie

Cytat Napisał aranmore Zobacz post
    jacek bez obrazy ale to jedyny twoj dobry pomysl odkad gram w deserta Jak najbardziej kazdy chce grac normalnie i poznac tych co oszukiwali ale tez wiele osob jest jeszcze nie slusznie zaklodkowanych jacek.......i nie wpierajcie komus kto nie bugowal by sie przyznal do tego bo wyglada to jak przesluchanie w latach powojennych przez komunistow

NARODOWE ♰SIŁY♰ ZBROJNE

♰aranmore♰
    Proste, kto się przyzna ma łagodniejsza karę i tylko o to w tym chodzi.

Pierwsze kroki turbol befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar turbol

Domyślnie

jestem na tak!!! a może nowa odznaka dla takich osób? tylko, żeby jakoś się szczególnie wyróżniała...

Użytkownik moha222 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar moha222

Unglücklich

Cytat Napisał turbol Zobacz post
    jestem na tak!!! A może nowa odznaka dla takich osób? Tylko, żeby jakoś się szczególnie wyróżniała... :d
    popieram

Pierwsze kroki Robinus befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar Robinus

Domyślnie

jestem na tak

faktycznie jedyny dobry pomysł

Użytkownik sierpik befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar sierpik

Domyślnie

to chyba są jakies ŻARTY aby bugerom pozwalac grac dalej!!!!!
    nie powinno byc żadnej ulgi i czy ktos sie przyznal czy nie do bugowania, powinnien byc na STAŁE zblokowany!!!
    moze jeszcze im w nagrode diamenty dac za to ze sie przyznali, normalnie trzeba zaczac im współczuc

tak wiec zasadnicze pytanie jaka kara zostanie przyznana tym bugerom, czy zostanie im wyczyszczone do zera konto i surowce? i czy punkty zostana im pozabierane?
    tylko prosze o konkretna odpowiedz a nie jak to macie w stylu odpisac "sprawa zostanie rozpatrzona"
    i szkoda tylko ze polscy admini dopiero zaczeli cos robic w sytuacji gdy problemami DO w Polsce zainteresowal sie zarzad Looki, ale dobre chociaz to ze lepiej pozno niz wcale

Debiutant snake03 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar snake03

Domyślnie ZA

jak najbardziej za i zgadzam się jedyna chyba a na pewno nie częsta dobra propozycja pana/pani Jacka . Lista bugerów powinna być jawna a oni sami powinni mieć zablokowane konto na stałe bez możliwości ponownego grania. dzięki bugerom myśląc , ze to okazja straciłem kiedyś kasę. A teraz konto mam zablokowane bo znowu są z nimi problemy a ja nie mający nic z bugami wspólnego nie mogę grać. I tu minus dla ale to Komendanta

Nowy pedro91 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar pedro91

Rozmawiaj

Jestem ZA, ale jak juz dac im jakas kare to BANA NA STALE poniewaz dobrze wiedzieli co robia i na co sie pisza, wiedzieli ze jest to nie zgodne z prawem i robili to swiadomie. "pozdrawiam"

ps: odrazu widac w ankiecie kto bugowal kto nie
    Ostatnio edytowane przez pedro91 ; 28.07.2010 o 19:52

Użytkownik Radeus befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar Radeus

Domyślnie

Jacekj, tylko dlaczego chcecie ukarać graczy (niektórych) za to, że kupowali nieświadomie zbugowaną ropę?

Domyślnie

Lista by dotyczyła osób które dość pokaźnie bugowały. Jak widać 3 bugerów nie zgadza się z pomysłem

Użytkownik ilovecola befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar ilovecola

Domyślnie

jak ktoś sie nie zgadza musi być od razu bugerem ... ? to po co w ogóle tutaj jest możliwość głosowania na nie ? ankieta jest po to, żeby sprawdzić kto bugował czy żeby sprawdzić jakie są nasze opinie na ten temat ? a nawet jeżeli pan Jacek wie, że ci trzej to bugerzy to chyba nie powinien tutaj tego pisać, skoro oficjalnej listy jeszcze nie ma. i z tego co wiem admin nie może informować osób trzecich za co kto ma/miał bana.

ja osobiście jestem na tak, chociaż wolałabym, żeby bugerom kasowali konta, a nie połowe ich kasy bo to mija się z celem.

Debiutant snake03 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar snake03

Domyślnie popieram

Zgadzam się z Ilovecola i sierpikiem. Bugerom , którzy zniszczyli tą grę i przysporzyli wszystkim samych nerwów konta powinny być kasowane a nie zabierana połowa kasy. A tym co kupili coś bugowanego należał to uświadomić bo nie każdy to wiedział i podjąć inne środki jeśli mieli o tym wiedzę.

+ Odpowiedz na ten temat
Strona 1 z 4 1 2 3 ... OstatniOstatni

(Klaster: nd01 - Język: pl)
zur Empire Universe 2 Homepage

zur Empire Universe 2 Homepage