... tych nowo złapanych i tych co już dawno bugowali i byli za to karani, aby na pieczętować ich znakiem oszusta ?
jacek j to bardzo dobry pomysł z udostępnieniem listy bugu-serów oraz z ilością pkt jaka mieli i nazwa sojuszu z jakiego pochodzą
jacek bez obrazy ale to jedyny twoj dobry pomysl odkad gram w desertaJak najbardziej kazdy chce grac normalnie i poznac tych co oszukiwali ale tez wiele osob jest jeszcze nie slusznie zaklodkowanych jacek.......i nie wpierajcie komus kto nie bugowal by sie przyznal do tego bo wyglada to jak przesluchanie w latach powojennych przez komunistow
![]()
NARODOWE ♰SIŁY♰ ZBROJNE
♰aranmore♰
jestem na tak!!! a może nowa odznaka dla takich osób? tylko, żeby jakoś się szczególnie wyróżniała...![]()
to chyba są jakies ŻARTY aby bugerom pozwalac grac dalej!!!!!
nie powinno byc żadnej ulgi i czy ktos sie przyznal czy nie do bugowania, powinnien byc na STAŁE zblokowany!!!
moze jeszcze im w nagrode diamenty dac za to ze sie przyznali, normalnie trzeba zaczac im współczuc
tak wiec zasadnicze pytanie jaka kara zostanie przyznana tym bugerom, czy zostanie im wyczyszczone do zera konto i surowce? i czy punkty zostana im pozabierane?
tylko prosze o konkretna odpowiedz a nie jak to macie w stylu odpisac "sprawa zostanie rozpatrzona"
i szkoda tylko ze polscy admini dopiero zaczeli cos robic w sytuacji gdy problemami DO w Polsce zainteresowal sie zarzad Looki, ale dobre chociaz to ze lepiej pozno niz wcale
jak najbardziej za i zgadzam się jedyna chyba a na pewno nie częsta dobra propozycja pana/pani Jacka. Lista bugerów powinna być jawna a oni sami powinni mieć zablokowane konto na stałe bez możliwości ponownego grania. dzięki bugerom myśląc , ze to okazja straciłem kiedyś kasę. A teraz konto mam zablokowane bo znowu są z nimi problemy a ja nie mający nic z bugami wspólnego nie mogę grać. I tu minus
dla ale to Komendanta
![]()
Jestem ZA, ale jak juz dac im jakas kare to BANA NA STALE poniewaz dobrze wiedzieli co robia i na co sie pisza, wiedzieli ze jest to nie zgodne z prawem i robili to swiadomie. "pozdrawiam"
ps: odrazu widac w ankiecie kto bugowal kto nie![]()
Ostatnio edytowane przez pedro91 ; 28.07.2010 o 19:52
Jacekj, tylko dlaczego chcecie ukarać graczy (niektórych) za to, że kupowali nieświadomie zbugowaną ropę?
jak ktoś sie nie zgadza musi być od razu bugerem ... ? to po co w ogóle tutaj jest możliwość głosowania na nie ? ankieta jest po to, żeby sprawdzić kto bugował czy żeby sprawdzić jakie są nasze opinie na ten temat ? a nawet jeżeli pan Jacek wie, że ci trzej to bugerzy to chyba nie powinien tutaj tego pisać, skoro oficjalnej listy jeszcze nie ma. i z tego co wiem admin nie może informować osób trzecich za co kto ma/miał bana.
ja osobiście jestem na tak, chociaż wolałabym, żeby bugerom kasowali konta, a nie połowe ich kasy bo to mija się z celem.
Zgadzam się z Ilovecola i sierpikiem. Bugerom , którzy zniszczyli tą grę i przysporzyli wszystkim samych nerwów konta powinny być kasowane a nie zabierana połowa kasy. A tym co kupili coś bugowanego należał to uświadomić bo nie każdy to wiedział i podjąć inne środki jeśli mieli o tym wiedzę.