Kraje
Polska
Więcej gier Looki
    Użytkownik karolu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar karolu

Domyślnie stan mobilizacji

opcja polegala by na tym ze np. za 5 diamentow oglaszamy stan mobilizacji, a objawialo by sie to ze wszystkie poczynania gracza przez godzine dzialy by 20% szybciej niz normalnie czyli badania, produkcja, wojska, budowa budynkow i przemarsz wojska. takie dzialanie bardzo by pomoglo w obronie panstwa przed atakiem

Kciuk do dołu

Najlepiej wszystko zastąpić diamentami. Nie będę komentowal kwestii diamentow, bo zaczalem ja innym tematem, ale nieważne.
    Nad obrona trzeba myslec wczesniej a nie na 5 minut przed atakiem. Teraz tez zreszta dzieki nawet 5 diamentom mozesz sie skutecznie obronic tylko musisz wiedziec jak je wykorzystac.
    Diamentow nie powinno byc wogole!
    Ostatnio edytowane przez patrykostry ; 05.03.2010 o 18:25

Debiutant maxowaty1972 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar maxowaty1972

Kciuk do dołu /

Cytat Napisał patrykostry Zobacz post
    Najlepiej wszystko zastąpić diamentami. Nie będę komentowal kwestii diamentow, bo zaczalem ja innym tematem, ale nieważne.
    Nad obrona trzeba myslec wczesniej a nie na 5 minut przed atakiem. Teraz tez zreszta dzieki nawet 5 diamentom mozesz sie skutecznie obronic tylko musisz wiedziec jak je wykorzystac.
    Diamentow nie powinno byc wogole!
    Zgadzam się z Tobą, ale nie aż tak do końca.
    Diamenty bym zostawił ale tylko dla przyspieszania badań.
    Wszystka broń powinna być dostępna za pieniądze (nie na targowisku), a nie za diamenty (np. czołg T95).
    Tak więc karolu Twój pomysł według mojego poprzednika i mnie to niewypał.

Użytkownik karolu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar karolu

Domyślnie

moze i nie wypał z tymi diamentami, ale mysla twórców gry sa primo pieniadze ktore maja z diamentow i reklam, co mialo byc darmowe to jest, a unowoczesniac gre za darmo mysle ze im az tak sie nie chce bo maja i tak spore problemy z dzialaniem jej bez ulepszen

Rozmawiaj

Temat z diamentami zaczalem w poscie "2 światy - propozycja", tak więc zapraszam tam do rozmowy. Nie robmy offtopu

Przyzwyczajony Mr_Spears befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar Mr_Spears

Domyślnie

Pomysł godny rozpatrzenia. Ale proponowałbym zmienić niezbędne koszty z diamentów na pieniądze oraz ograniczyć mobilizację do produkcji i czasu drogi/manewrów jednostek oraz budowy struktur obronnych.

Pierwsze kroki Scerious befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar Scerious

Domyślnie

Zgadzam się z FreeCookies ... a pomysł mi się podoba

Użytkownik PROsty_czlowiek befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar PROsty_czlowiek

Domyślnie

Hmmm. Pomysł ciekawy. Może administracja go przyjmie, bo gracze by mieli dodatkową opcję za dodatkowe diamenty

Moja propozycja by była taka:
    Ten "stan mobilizacji" byłby dodatkową funkcją do rangi generała, dokupywaną za 10 diamentów. Ta ranga generała z tym "stanem mobilizacji" trwała by 30 dni (miesiąc). Ale przyśpieszała by grę np. o 10%.

Bo o 20% na godzinę, za 5 diamentów to nie jest "za dobrze".

Pozdrawiam

Zamknięty Temat
(Klaster: nd02 - Język: pl)
zur Empire Universe 2 Homepage