Mój pomysł polega na tym żeby każdy członek sojuszu miał dostęp do 50 ostatnich wypłat z konta sojuszu wtedy każdy by wiedział na co idą jego podatki
Tak
Nie
Mój pomysł polega na tym żeby każdy członek sojuszu miał dostęp do 50 ostatnich wypłat z konta sojuszu wtedy każdy by wiedział na co idą jego podatki
może być tylko aby było pokazane na co wydaje się pieniądze z podatków
Opcja podglądu wydatków z konta sojuszu dla członków sojuszu jest koniecznością. Jak najszybciej powinna być wprowadzona.
Może niekoniecznie podgląd iluś tam kolejnych wypłat, ale uważam, że każdy członek sojuszu powinien być automatycznie poinformowany o dokonaniu takiej wypłaty z kasy sojuszu.
Powinna byc jakas zakladka czy cos podobnego typu: wypłaty sojuszu Pomysł dobry hehe dziwne ze na to nie wpadłem. Ale watpie zeby weszedł do gry ;/ Zamiast jakiegos bezsensownego "szejka" dawac to powinni nad takimi "drobnymi" ale waznymi sprawami :P
mogło by być![]()
http://c.wrzuta.pl/wi571/c5508c4800097259478ce71e/0/pola%20raksa
totalna klapa
po co maja wszyscy wiedziec co kto za co i ile dostał.. ??
od tego sa odpowiedni ludzie, jezeli cos komus nie pasuje niech ich pyta (dowódca, zastepca, ministrowie fionanasów)
nadmiar informacii powoduje ich łatwiejsze wyjscie po za sojusz, a tego bysmy nie chcieli
kolejnym krokiem moze byłby widok floty wszystkich graczy ??
dajcie spokój![]()
+
Chociaż jestem D-cą uważam że pomył jest udany - POPIERAM.
Jak zwykle pajur-owi nic nie pasuje - jemu niczym nie dogodzisz.![]()
maxowaty...
nie pasuje, bo widze co sie dzieje, jacy ludzie graja i jak niewielu mozna tu ufac..
i wbrew pozorom nie jestem az tak wybredny
![]()
pajur to może niech dowódca sojuszu ma opcje która pozwoli mu udostępnić te dane wszystkim członkom sojuszu. a i jaki był by sens sojuszy jak by ich członkowie sobie nie ufali? ja ufam dowódcom swojego sojuszu i wiem że sobie nie przywłaszczają pieniędzy z konta sojuszu ale dobrze jest wiedzieć ile kasy jest na kącie sojuszu a nie chce się codziennie pytać o to dowódcy