Kraje
Polska
Więcej gier Looki

Zobacz wyniki ankiety: Co sadźcie

Głosujących
26. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Tak

21 80.77%
  • Nie

5 19.23%

Temat: Kasa sojuszu

Wszechobecny Symusek befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar Symusek

Domyślnie Kasa sojuszu

Mój pomysł polega na tym żeby każdy członek sojuszu miał dostęp do 50 ostatnich wypłat z konta sojuszu wtedy każdy by wiedział na co idą jego podatki

Użytkownik jacek12345 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar jacek12345

Domyślnie

pomysł dobry lecz może ostatnie 10 wypłat co?

Domyślnie

może być tylko aby było pokazane na co wydaje się pieniądze z podatków

Pierwsze kroki paradoxides befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar paradoxides

Uśmiech

Opcja podglądu wydatków z konta sojuszu dla członków sojuszu jest koniecznością. Jak najszybciej powinna być wprowadzona.

Użytkownik jacek12345 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar jacek12345

Domyślnie

My piszemy "jak najszybciej" lecz co na to modowie

Użytkownik EsAmo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar EsAmo

Domyślnie

Przydatna sprawa.

Domyślnie

esamo zgadza się lecz czy wejdzie w życie?

Pierwsze kroki kiniu73 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar kiniu73

Domyślnie

Może niekoniecznie podgląd iluś tam kolejnych wypłat, ale uważam, że każdy członek sojuszu powinien być automatycznie poinformowany o dokonaniu takiej wypłaty z kasy sojuszu.

Wszechobecny Volvo1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar Volvo1

Domyślnie

Powinna byc jakas zakladka czy cos podobnego typu: wypłaty sojuszu Pomysł dobry hehe dziwne ze na to nie wpadłem. Ale watpie zeby weszedł do gry ;/ Zamiast jakiegos bezsensownego "szejka" dawac to powinni nad takimi "drobnymi" ale waznymi sprawami :P

Kciuk do góry

mogło by być
    http://c.wrzuta.pl/wi571/c5508c4800097259478ce71e/0/pola%20raksa

pajur
    Gast Avatar pajur

Kciuk do dołu

totalna klapa

po co maja wszyscy wiedziec co kto za co i ile dostał.. ??
    od tego sa odpowiedni ludzie, jezeli cos komus nie pasuje niech ich pyta (dowódca, zastepca, ministrowie fionanasów)

nadmiar informacii powoduje ich łatwiejsze wyjscie po za sojusz, a tego bysmy nie chcieli

kolejnym krokiem moze byłby widok floty wszystkich graczy ??

dajcie spokój

Debiutant maxowaty1972 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar maxowaty1972

Kawa +

Chociaż jestem D-cą uważam że pomył jest udany - POPIERAM.
    Jak zwykle pajur-owi nic nie pasuje - jemu niczym nie dogodzisz.

pajur
    Gast Avatar pajur

Domyślnie

maxowaty...

nie pasuje, bo widze co sie dzieje, jacy ludzie graja i jak niewielu mozna tu ufac..

i wbrew pozorom nie jestem az tak wybredny

Domyślnie

pajur to może niech dowódca sojuszu ma opcje która pozwoli mu udostępnić te dane wszystkim członkom sojuszu. a i jaki był by sens sojuszy jak by ich członkowie sobie nie ufali? ja ufam dowódcom swojego sojuszu i wiem że sobie nie przywłaszczają pieniędzy z konta sojuszu ale dobrze jest wiedzieć ile kasy jest na kącie sojuszu a nie chce się codziennie pytać o to dowódcy

pajur
    Gast Avatar pajur

Cool

Cytat Napisał Symusek Zobacz post
    pajur to może niech dowódca sojuszu ma opcje która pozwoli mu udostępnić te dane wszystkim członkom sojuszu. a i jaki był by sens sojuszy jak by ich członkowie sobie nie ufali? ja ufam dowódcom swojego sojuszu i wiem że sobie nie przywłaszczają pieniędzy z konta sojuszu ale dobrze jest wiedzieć ile kasy jest na kącie sojuszu a nie chce się codziennie pytać o to dowódcy
    Ależ to jest bardzo proste...

PrtSc i wszystko jasne

Zamknięty Temat
Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
(Klaster: nd44 - Język: pl)
zur Empire Universe 2 Homepage