Coraz cześciej spotykam sie zarówno tu na forum, jak równiez na czacie gry z uwagami związanymi z karami za łamanie OWU
Mianowicie zdecydowana wiekszość (jak sądzę) graczy uważa nakładane kary za zbyt łagodne...
Ja mam na ten temat podobne zdanie. Jako przykład podam atakowanie w celu rozpoznania sił obrony przeciwnika. Jak do tej pory karą jaka spotyka za to graczy (o ile mi wiadomo) jest zablokowanie konta na 24godziny... I uważam że opłaca się taką kare poniesc, wychodzi to znacznie tańsze niz wydanie setek milionów złota na skan.
Niestety dopóki kary beda tak błache, bedziemy co raz czesciej spotykali sie z łamaniem regulaminu, co z kolei spowoduje całkowitą samowolke a w następstwie odstraszy wiekszosc grajacych uczciwie użytkowników.
W związku z powyższym chciałbym zaproponowac "drastyczne" zwiekszenie obowiązujacych do tej pory kar. A ponad to idąc dalej, aby nikt nie mówił o nie sprawiedliwości, proponuje opracować TARYFIKATOR KAR, który bedzie bezwzglednie przestrzegany niezależnie od tego jaką pozycje dany gracz zajmuje i ile pieniedzy wydaje na diamenty.

Kary nakładane na graczy łamiących owu