Kraje
Polska
Więcej gier Looki
    Pierwsze kroki grom7777 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar grom7777

Domyślnie Bzdura z odznaczeniem Wielki handlarz 500 sprzedanych ofert w centrum handlowym

Panienki z Suportu pomyslcie nad tym aby zmienic ilosc wystawionych ofert sprzedazy na ilosc sprzedazy a wiec chodzi mi o to ze przyznawajcie sobie ten medalik tym co wiecej sprzedadza a nie tym co wiecej wystawia ofert zasmiecaja przez was centrum handlowe co za bzdura jesli sie ktosik nie polapie w tym co napisalem to trudno polecam swoje wypociny na przyszlosc..
    Ostatnio edytowane przez grom7777 ; 19.03.2010 o 11:09

jacekj
    Gast Avatar jacekj

Domyślnie

Proszę umiejętnie dobierać działy. Każdy ma sposób na zdobycie odznaczenia. A wątpię aby tak małe oferty były łakomym kąskiem .

Debiutant maxowaty1972 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar maxowaty1972

Kawa

Panie jacekj niestety ale grom7777 ma tutaj rację.
    Na targowisku jeden wielki spam.
    Lekarstwo na ten spam istnieje:
    ilość ofert na targowisku zamienić na ilość danego surowca sprzedanego na targowisku

jacekj
    Gast Avatar jacekj

Domyślnie

Lepszym rozwiązaniem jest filtr ofert wg. ilości.

Debiutant maxowaty1972 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar maxowaty1972

Kawa :)

Cytat Napisał jacekj Zobacz post
    Lepszym rozwiązaniem jest filtr ofert wg. ilości.
    A z kąd się bierze spam?

przykład:
    10 ofert 100.000 oleju

nie lepiej by było 1 oferta 1.000.000 oleju ???

Wychodzi na jedno ale wtedy spam zniknie.

jacekj
    Gast Avatar jacekj

Domyślnie

Każdy wystawia tyle ile chce. W dodatku takie oferty są na końcu. Nie musi Pan ich kupować. Nie widać ich w wyszukiwaniu na stronie głównej. Problemu wielkiego nie widzę. Chcą to niech wystawiają. Jak nauczą się ze i tak nikt nie kupi to zmienią.

Użytkownik EsAmo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar EsAmo

Domyślnie

Wtrącę się i powiem, że bez spamowania ofertami handlowymi mam już to odznaczenie. Trochę chęci.

Użytkownik karolu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar karolu

Kawa

ja mam pytanie czy to tak bardzo utrudnia handel tyle ofert? bo mnie to nie przeszkadza...

a te inteligenty gonia za czymś co i tak żadnej wartosci nie ma

Pytanie 3 pytania do jacekj ???

Panie jacekj mam do Pana kilka pytań tylko proszę o nie usuwanie tego:

1. Za wulgaryzm nawet na PW (prywatna wiadomość) jest BAN to czemu na bazarze za SPAM nie ma BANa?

2. PW jak sama nazwa mówi jest to PRYWATNA WIADOMOŚĆ, to czemu wtrącacie się PRYWATNIE ???

3. Czemu usuwa Pan moje posty?
    Ostatnio edytowane przez maxowaty1972 ; 23.03.2010 o 19:51

+ Odpowiedz na ten temat
(Klaster: nd32 - Język: pl)
zur Empire Universe 2 Homepage