Kraje
Polska
Więcej gier Looki

Temat: Bio paliwo

Wszechobecny Symusek befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar Symusek

Domyślnie Bio paliwo

Wiem że twórcy gry chcieli ograniczyć zanieczyszczenie środowiska ale żeby tankować jednostki szpiegowskie złotem !!! bez przesady złoto jest teraz najdroższym surowcem w grze a jest najmniej przydatne proponował dlatego proponował bym zacząć znowu tankować jednostki szpiegowskie paliwem i zamienić kopalnie złota na rafinerie a złoto całkowicie wyrzucić z gry

Domyślnie

Moim zdaniem złoto było by dobrym surowcem gdyby miało jeszcze inne wykorzystania samo szpiegowanie to trochę mało
    Jesli pomoglem dodaj punkt reputacji....

Użytkownik EsAmo befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar EsAmo

Domyślnie

Nigdy w życiu bym nie wyruszył na szpiegowanie samolotem szpiegowskim. To groźne!

Chyba, że dostałbym za to 10.000 złota.

Rozumiesz? : - )

Czemu mieliby złoto pakować do samolotów? To tylko nagroda.

Domyślnie

niezgodzie się z tobą bo np taka satelita szpiegowska jest bez załogowa jeśli ją zestrzelą nikt nie umrze

Debiutant Prospirit befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar Prospirit

Domyślnie

nie no moze to zeby calkowicie wyrzucic zloto z gry to lekka przesada, ale faktycznie moglby byc jeszcze inne zastosowania zlota, tak zeby nabralo ono wiekszego znaczenia w grze.

Wszechobecny Volvo1 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar Volvo1

Domyślnie

No te złoto jest w ogolę strasznie drogie i pełno jego jest w centrum handlowym. Ma ono po prostu za mało zastosowań i jest ono za drogie!
    ale skasowanie kopalni z gry jest wykluczone! Hmm do czego jeszcze może służyć złoto...?

Domyślnie

zastosowani to raczej dla niego dużo nie zostało

Debiutant maxowaty1972 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar maxowaty1972

Wykrzyknik ...

Lepiej niech zostanie tak jak jest, bo jak znowu jakieś zmiany wprowadzą to niewiadomo czy sytuacja się nie powtórzy z przed paru dni - LAGI.

Użytkownik karolu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar karolu

Domyślnie

zloto moglo by byc do badan, nauka potrzebuje dofinansowania :P

Wpis

nie złoto jest potrzebne ale żeby ktoś je skupywał np. jakiś złotnik

a po drugie na co ładować agenta paliwem/ropom ???? a satelity itp. to płacisz za tą usługę ja tak impretuje
    Ostatnio edytowane przez jacekj ; 28.02.2010 o 17:20
    http://c.wrzuta.pl/wi571/c5508c4800097259478ce71e/0/pola%20raksa

Użytkownik karolu befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar karolu

Domyślnie

a moze zloto mozna by bylo deponowac w banku i otrzymywac odsetki juz w kasie papierowej?

Debiutant familimen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar familimen

Domyślnie

złota było w ciul i ciut ciut bo kolesie na trzaskali za pomocą bugów w grze jak i jednostek szpiegowskich co mnie osobiście bardzo denerwuje... może zbyt uczciwy jestem? albo głupi ze nie skorzystałem,
    chcecie szanować złoto i je lepiej wykorzystać? ja mam na to receptę.. już kiedyś był taki pomysł, to co napisze to plagiat - przypomnienie czyjegoś pomysłu:
    Wprowadzić opłatę za jednostki szpiegowskie tak jak za jednostki bojowe, i zapewniam że ilości sztuk jednostek szpiegowskich potrzebnych do wyszpiegowania kogoś się zmniejsza , co za tym idzie zmniejszy się ilośc potrzebnego złota, zwiększy się ilość szpiegowań wykonywanych przez graczy, gra się ożywi, opłata nawet moze być w złocie za jednostki lub kasę $ - do przemyślenia i dopracowania. można było by też wprowadzić do obrotu w handlu jednostki szpiegowskie, moze nawet płacąc za nie złotem?
    i co najważniejsze droga administracjo ci którzy na bugach się wzbogacili szybciutko poczują ciężar swojej nieczystej gry... bo Wasze groźby nie wiele ludzi obchodzą
    o ile ktoś z administracji wogóle czyta te nasze pomysły...

pajur
    Gast Avatar pajur

Domyślnie

Cytat Napisał familimen Zobacz post
    ...
    można było by też wprowadzić do obrotu w handlu jednostki szpiegowskie, moze nawet płacąc za nie złotem?
    ...
    Temat handlu jednostkami szpiegowskimi jest wciąż aktualny :
    link do : Jednostki Wywiadowcze

Debiutant familimen befindet sich auf einem aufstrebenden Ast Avatar familimen

Domyślnie

Cytat Napisał pajur Zobacz post
    Temat handlu jednostkami szpiegowskimi jest wciąż aktualny :
    link do : Jednostki Wywiadowcze

tematy się zazębiają, i jest to jedno zdanie, wyrwane z kontekstu w temacie o wykorzystaniu złota...
    odgryzłeś się za mój pomysł nagrodzenia Twojego dobrego pomysłu?

żartowałem... nie bierz tego serio... wyluzuj...

Zamknięty Temat
(Klaster: nd02 - Język: pl)
zur Empire Universe 2 Homepage